sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sunday Funday

Eilen illalla päätettiin olla tekemättä suurempia suunnitelmia tulevaksi aamuksi ja aateltiin katsoa mikä on fiilis ja ennenkaikkea sää herätessä. Aamulla verhontakaa näkyi kirkkaan sininen taivas ja aurinko paistoi kuumasti jo kello 8 aikaan aamulla. A kävi aamu-uiskentelulla hostellin omassa uima-altaassa, jotta saisi silmät auki ja järjen juoksemaan.

Aamupalaa mussutellessa tuli idea, että hypättäisiin Riinan ja Tonin kyytiin, jotka oli jatkamassa matkaa kohti Sydneytä. Tarkoituksena oli suunnata kohti Gold Coastin, Surfers Paradisea! Matka taittui joutuisasti, ilman suurempia harhaan-ajoja ja tämä tietenkin johtui siitä, että A&M istui takapenkillä ;) Muhaha.

Heti kun saavuttiin kaupungin laitamille, todettiin yhteen ääneen, että "täällä ois ihan mahtavaa asua." Koko paikasta huoku sellanen hyvä fiilis. Kaupungista jouduttiin hetken aikaa ettimään parkkipaikkaa, koska ranta oli tietenki AIVAN täynnä auringonpalvojia, uimareita ja surffareita. Parkin löydyttä, laitettiin aurinkorasvat pintaan ja syöksyttiin mereen. Vesi oli kirkasta ja aivan järkyttävän suolasta! Tottakai sitä piti mennä hörppimään, hyhhyh. A:lla meinas silmät sulaa päähän, himpun alko öögat punottaa. Silmät oli ku rastamanil konsanaa.





Papan taakse hiipiminen kielletty.

A: Surullisen Balin reissun jälkeen, oon oottanu kun kuuta nousevaa, että pääsis taas surffaamaan. Ausseissa ollaa nyt oltu viikko ja se aika Brisbanessa. Vihdoinki ku pääs meren ja aaltojen ääreen, ni sit eijo lautaa FUCK!! Kohtalaisen veemäinen olo oli katella merta ja jengii surffaamassa. Laudan voi hankkia vasta, ku auto on hommattu. Senkaa on laudan roudaaminen pikkasen helpompaa. Ehkäpä tää kaikki tapahtuu viikon sisään, syytä ainaki olis.

Parin tunnin grillauksen jälkeen lähettiin skäppäilee ja tutkimaan rantabulevardia. Ei voi kyllä muuta sanoo, kun että luoja miten siisti mesta! :) Kaikki kulkee kadulla rantavermeissä, eikä turhaa pingota, pukumiehet on täysin tipotiessään. Letkee meininki, niinku nimestäki voi  päätellä. Voittaa ehottomasti "tylsän" kaupunki elämän, jota on viimenen viikko eletty.



Queens of Surfers Paradise
SULOhan se siellä :D

PIIIIIITKÄ Hummeri
Kameran pesu.
Kotiinpääseminen oli kysymysmerkki, joten piti selvittää, miten päästään takasin Brisbaneen, kun R&T jatkaa kohti etelää ominenokkineen. Heitettiin heipat kahelle ihan mahtavalle tyypille, joihin oli kyllä ilo tutustua. Toivottavasti törmätään vielä jommalla kummalla puolen palloa! :) Pienen selvittelyn jälkeen päästiin kärylle, että ideana on mennä bussilla junalle, jolla pääsee suoraan meidän hostellin lähelle. Koko matkan hinnaks tuli 14$ per nenukki, hinta kyllä yllätti edukkuudellaan.

Cowboi-Maiju junaa odottelemassa.

Teki hyvää päästä vihdoin irti tästä kaupungin säpinästä ja sekopäisyydestä, molemmat kaipaski jo meren äärelle rauhottumaan. Muutenki alkaa jo olemaa mitta täynnä tätä kaupunkielämää, ja maisemanvaihto tulis enemmän ku tarpeeseen. Toivotaan, että seuraavalla viikolla kaikki menee suunnitellusti.
Nyt alko hyvä meininki <3
PS. Tässä olis alustava reitti road tripille :)




- A&M

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Aaah!!!!Ihania kuvia ja hieno päivä teillä! Jaksakaahan tämä viikko, sitten pääsette huristelemaan autolla paremmille vesille. Teillä on vielä paljon paljon nähtävää ja aikaakin mukavasti.

Meillä Topin synttärin meni hyvin, oli mukava olla yhdessä.
Suomessa nyt aurinkoinen viileä syyspäivä !
Hyvää alkavaa viikkoa! -äiti-

Herra Haapa kirjoitti...

heeeeeeeeei mites ei pertti o reitin varrel :D ? surhvauspaikkoi ja ayer'r rock, otaksun. noh, jos ei muutu tilanteet ni näkyy kohassa E. ikään ku tietäisin justiisa nyt mis oon ite sillon :D

G´Pau kirjoitti...

Golden Gaytime :D Voi elämä teillon ihanaa siellä! Mä takas hkis, oli kyl ihanaa olla Oulussa...sanonko vielä kerran "ihanaa"...toistan itseäni :)