perjantai 21. lokakuuta 2011

Sun is shining, the weather is sweet!

Aamu valkeni kirkkaana ja taivas oli sininen. Heräämien oli hieman hankalaa, kun motoristit melastivat koko yön käytävillä ja huuto alkoi uudestaan kuuden aikaan aamulla. Porukka oli ilmeisesti jollakin Aussien kierto matkalla, kun he pakkasit kamansa ja poistuivat aamupalan jälkeen, joka oli muuten yllättävän hyvä. Tarjolla oli muroja, mehuja sekä paahtiksia. Aamupalailun jälkeen poistuimme rantaa kohden, pienelle aamusurffille sekä muuten vaan rusketusta hakemaan. Leppoisan loikoilun keskeytti armeijan 20 hornetin ylilento, kun ne juhlistivat laivueensa viimeisiä täydennyksiä. Meteli oli kohtalaisen kova, kun koneet sujahti ohi päälakea hipoen.

Helllllvetin Enkelit talossa!
Mejjän poolsaidi :)
 Ilman suurempia suunnitelmia tultiin hostellille murkinalle, jonka jälkeen napattiin auto alle ja lähdettiin ajelemaan kohti surfers paradisea. Tarkoituksena oli matkalla pysähtyä  wild life sanctuaryyn, mutta mesta oli täysi rahastusrysä, HYI, lippujen hinnat oli taivaissa. Siitä jatkettiin matkaa Burleigtsiin, josta löytyikin melkosen kuvaukselliset paikat. Paikka antoi sellasen vaikutelman, että siellä voisi viihtyä mieluusti pidempäänkin. (Seuraavaksi tulee paljon kuvia, mutta niistähän te tykkäätte :D)











Ruuhka-aika.
M: "Tyhmä lokki, vetelee itteään poskeen" :D
Ihme kalakkuna!
Parisuhdekriisi meneillänsä..

 M: Se paikka oli mahtava! Siellä olis voinu istua töröttää kiven päällä koko päivän ja katella, kun surffiäijät/naiset yrittää nappaa aaltoja :) Ei muuta kun tontin ostoon ja tönöä rakentamaan sinneniinoinnaa.
 

Aikamme noita maisemia ihasteltuamme jatkettiin matkaa kohti surfferssia. Tiedettiin, että kaupungissa oli jonkin sortin katuajot meineillään, mutta pitihän sinne kuitenkin ängetä. Paikalle päästyämme meille valkeni, että koko kaupunki oli melkosen jumissa, joten käänsimme nokan kohti omaa hostellia. Iltakin alkoi sopivasti hämärtyä ja ajaminen pimeällä on täällä omalla tavalla kuumottavaa/perseestä, joten oli korkea aikakin painua himaan.

Iltaoluset riipputuoleissa :D
- A&M

6 kommenttia:

Eppu kirjoitti...

Oravanpyörästä hyvää iltaa.
Postiluukusta pamahti samalla kertaa H&M:n lasku, If-autovakuutuslasku, Visa-lasku ja DNA puhelinlasku. Ihan näin perjantain kunniaksi. Ja aamulla laitoin ensimmäisen kerran penkinlämmittimen päälle.

Koska kommenttini rivien välistä on luettavissa kateutta, muistutan olevani vilpitön sanoessani: naattikaa ny helevetti siitä auringosta ja vapaudesta tehä mitä huvittaa! <3

S-postissa taas meikän henk.koht tilitykset arjesta.

G´Pau kirjoitti...

Coooooooooooooooooool!

Riitta kirjoitti...

Oli taas niin ihania kuvia!

A taisi olla siellä laineen päällä laudallaan:-)

Mukavaa viikonloppua teille, täällä ollaan flunssassa Martin kanssa.

Rakkain terkuin äiti

jouko kirjoitti...

Heippa !! Onko ollut hauskaa....???toivottavasti:) Täällä sataa varmaan vkl:n jo lunta.Olen ollut töissä siellä Ahmon puutyöllä "vaihtelevasti" ensiviikolla on muutama päivä töitä. Onko HAITA näkynyt???? Kaikkea hyvää...ja mukavaa vkl:n loppua!! Terv.Iskä&kaija-Leena

Emma kirjoitti...

Aivan huikea blogi!!! Minulla tuli ihan tippa linssiin kun luin tätä. Ihan mieletöntä että olette siellä!

Viettäkää huikeita ja unohtumattomia hetkiä siellä kaukana, minä seuraan tarkkaan teidän elämää näin blogin välityksellä!

ps. Maiju, olet ihan jumalaisen kaunis!

terkuin Emma

A ja M kirjoitti...

Emma: Kiva että tykkäät! :) Tää on kyllä mahtava paikka, voi suositella ihan jokaiselle. Sulla onkin sitte seuraavat 8kk seurattavaa ;) Kerrohan blogista muillekkin matkailusta kiinnostuneille.