torstai 13. lokakuuta 2011

Easy livin'

Kolmas päivä meni samoissa merkeissä kun edellinenkin. Oltiin Suomalaisten Tonin ja Riinan kanssa "beachilla" loikoilemassa (lue palamassa). Aamulla säätiedotus oli luvannut pilvistä, mut taivas repes puolenpäivän tienoilla kuten ilokin :D


Kotimatkalla törmättiin tälläseen veikkoseen :D Se ei ollut kyllä moksiskaan meidän hätistelystä ja härnäämisestä. Tää otus ei ollu ihan pienimmästä päästä, Toni ties nimenkin, mutta se on kerenny jo unohtumaan. Sanotaan sitä vaik Jormaksi :)

Kaveri koittaa kukkoilla, vaik on lisko, kaveril eijo sit mitää hajuu.

Illalla kun oltiin päästy sänkyyn lepuuttelemaan nuutuneita kroppiamme, palohälytys tärähti päälle ja meinas tärähtää kurat housuun. Melu oli ku sota olis syttyny ja pommit ollu ilmassa. Porukka tyhjennettii sisätiloista kadulle, ja palokunta tuli tarkastamaan mestat. Mitään paloa ei löytyny, mutta aamulla oli ilmestyny keittiöön uudet leivänpaahtimet :D - liekkö niissä ollu syy.




Tänää on tullu vietettyä monta tuntii koneen äärellä, metsästäen mahdollista auto ehdokasta. Kiesin ostaminen täällä Queenslandissa ei olekkaan ihan helppoa, joten lakikiekuroiden ja muiden pakollisten asioiden selvittäminen on tuottanu melkosta tuskaa. Autoa ei saa rekisteröityä ilman RWC (Road Worthy Certificate) paperia, mitä kovinkaan moni autonmyyjä ei taas hommaa myyntivaiheessa, eli auton ostaminen tai rekisteriin saaminen on täysin kysymysmerkki. Huomiseks sovittiin kuitenkin yks tapaaminen, jossa olis tarjolla valkonen farkku sisältäen erilaisia matkailuvermeitä ja missä on paksissa makuupaikat HAHA :D Pitää myyjän ja mahdollisest viranoimaisten kanssa selvitellä mitä papereita tarvitaan, että auto saadaan varmasti heti käyttöön ja matka alkamaan.

Yleisestä keittiöstä joutuu hieman avautumaan, vaikka hyvä mesta onkin. Pahimpaan aikaan keittiössä heiluu 20 kokkia veitsien, kuumien pannujen, lautasten ja kattiloiden kans. Hellat pelaa kaasulla, jotenki kuumottavaa näin Suomalaisen näkökulmasta. Tavarat säilytetään joko isossa jääkaapissa tai kuivahyllyssä. Jääkaapin kamat vaihtaa paikkaa kerran minuutissa, joten omien eväiden löytäminen on välil aika hankalaa. Kuivahyllystä häviää panttia vastaan luovutetut lautaset ja aterimet. Meiltä vietiin ekana päivänä lusikka, haarukka ja lautanen. Nää siis parissa tunnissa. Pienii asioita, mut ottaahan noi päähän. Välillä tuntuu et näil briteillä eijo yleiset tavat ihan hallussa, toisin ku meillä, hyvin kasvatetuilla Suomalaisilla :D :D

Ja teitä Suomessa riutuvia lohduttaaksemme toteamme, että täällä sataa vettä tällä hetkellä :D Aamupäivällä paisto aurinko, nahka tiris ja kaikki oli hyvin. Hetkeä myöhemmin JYRÄHTI ja taivas muuttu mustaks, meinas tulla pikkasen kiire hakee pyykit narulta.. Nyt meidän huone näyttää enemmän pyykkituvalta ku makuuhuoneelta.

-A&M

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Teillä ennättää päivän aikana sattua vaikka mitä!
Mielenkiintoista varmaan elää kommuunissa niin monen muun nuoren kanssa:-)

Toivotaan että löydätte sopivan menopelin allenne. "Matka-auto" on varmasti paras ratkaisu nähdä mahdollisimman paljon, eikä ole riippuvainen mistään.

ps. pikkusen lohdutti kun sielläkin on satanut, kuten myös taas tänään suomessa :-)

Mukavaa uutta päivää teille!

äitiliini

G´Pau kirjoitti...

Terkkuja Oulusta :) Tässä Hugon kans kirjoittelen :D Hugo töröttää sylissä ja seuraa mitä kirjoitan. Terkkuja myös Hugolta siitä :) <3

Herra Haapa kirjoitti...

zervuska haidis,

jorma halus selkeest olla kaveri. tuli nuuhkii tilanteit. ei kukaa noin pien tu uhittelee tost noin vaa, haa. toi "beach" kuulostaa ja näyttää jotenki kummalliselta. helevatin hyvin kekattu idis kyllä. hiaman tulee mieleen lukioajan visiointi omasta kupolilla katetusta kotkansaaresta "the dome". sisällä paratiisi. ulkopuolella 28 päivää myöhemmin-tyyppinen ulkomaailma. haapa ois kyl jo kuorin nahat taas. ja en malta ees oottaa et pääsen grillaa. kesält jäi yks aurinkopurkki, luonnollisest. hyvä, koska opittua sekin, et k-aasias lotionit on tyyriitä. rip offffffff...

toi keittiösekoilu tuntuu kyl ihan Per C. Reiältä. Keittiö ja ruoka on pyhä. ite oisin laittan brittei uunii. säästöä toki saa haalittua ku kokkailee ize. muistattehan toki ekstrasuolauksen. paris muuski hostellin tyyppises paikas nähny ku jengi sählää keittiös samaa aikaa. iron chef pitää olla siis.

ja sitte täältä suunnalta varmoja tietoja eikä huhupuheita jumalauta lento Perttii maaliskuun alus ja vörkkin halidei räp -kuponki taskussa myös!!!!!!!!!!!! krokotiilin metästys alkaa semi pian siis! huamen eli tänää ripatille kymii saunoo ikään ku tupareihi. tod.näk. myöhemmin illal lähtää vetäsee paploo turpaa once and for all, hhhhhhhhaaa!

tsekidi tsek, hyvää kiäsin metästysonnee nyt sitte, a & m!