sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kolomas viikko takana

Vaikka aika on mennyt nopeesti, tuntuu että oltais oltu reissussa jo pidempään. Maisemat on vaihtunut tiuhaa tahtia ja on sen verran ollut asioita hoidettavana, ettei ole kerennyt liiemmin "arkea" viettämään. Pikkuhiljaa alkaa suunnitelmat hahmottua ja osaa paremmin valkata mitä haluaa nähdä. Lähtiessä ei ollut oikein tarkkaa hajua mitä kaikkea tää maa pitää sisällään. Muilta matkaajilta on kuultu mikä on siistiä ja ite ollaan haalittu tietoa kaikesta tekemisen arvoisesta. Täällä on jokaiselle jotakin, pitää vaan osata valkata mikä on se oma juttu (mihin rahat riittää :D). 

Eilen buukattii huone viikoksi eteenpäin tästä samaisesta hostellista. Todettiin että tässä hinta kohillaan ja paikka on muutenkin passeli. Vaikka tää on vähä "syrjemmässä", niin autolla pääsee liikkumaan helposti, eikä tarkotuksena ole muutenkaa ollu notkua tässä nurkilla joka päivä.

Viikonlopun sää oli loistava. Aurinko paistoi ja ilma oli mukava +27. HIKI! Läski on tirissy ja A on surffannu luomet vattasta irti. Joutessamme ollaa katsastettu eri rantoja ja lauvantaina käytiin pienillä ostoksilla. M hankki itelleen uudet bikinit ja A shortsit. Kyllä nyt kelpaa pullistella biitsillä! Eilen iltasella hostellilla oli Puerto Rico- ilta, missä 5$ hinnalla tuhdit mätöt ja vattan killilleen.


Tänä aamuna jatkettiin samoilla kuvioilla, eli heti herättyämme vetästiin nopeesti murot naamariin ja paineltiin rantsulle. A johdatteli meidät aluks KOIRARANNALLE, missä oli satoja koiria uiskentelemassa perheineen. Sinne myö sekaan lyöttäydyttiin, mutta rantavedessä kelluvat pökäleet oli pikkasen liikaa, joten päätettiin kahlata lahden yli toiselle puolelle normaalien auringonpalvojien sekaan. Kuten aikasemmin mainittu, A:n luomet vatsassa suuttuivat hinkkaavasta surffilaudasta, joten se leikki loppui lyhyeen. Hostellille päästyämme alko selvittely, onko lähimaastossa jotakin paikkaa, missä ne saisi leikkautettua veke, toivottavasti jo huomenna.




A: Kyllähän tän ties jo viimekerrasta, mutta eipä ollu muka aikaa hoidattaa asiaa kuntoon ennen lähtöä. Nyt se sitte kostautuu. Mutta eipä o iso juttu.

On tässä iltalenkilläkin pyörähetty ja voi sanoa, että on se pikkasen mukavampi juosta merenrannalla lämpösessä merituulessa, auringon laskiessa, kun syysmyräkässä Katariinan-niemessä. Eilen huomattiin, että rannalle on ilmestyny jotakin sinisiä limaörvelöitä, eikä oo mitään hajua mitä ne on? Pitää siis varoa, että poistuu rannalta ennen pimeetä, ettei vahingossakaan kävele päälle. Ties vaikka ne olis myrkyllisiä tai muuten vaa hyökkää kimppuun jumaliste. Täytyy napata kuva niistä, jos ne vielä huomenna siellä majailee.

M: Ne näyttää ihan niiltä limaleluilta, mitä sai penskana niistä koneista, minne laitettiin 5markan kolikko! Just se iljettävä limalötkö, mitä piti autossa tuulilasiin lätkiä, niin että muut hermostu :D

Ens viikoks ollaan suunniteltu, jos luomi asia saadaan hoidettua, että mahdollisesti mennään kattelee valaita merelle tai snorklailemaan turtlesien kanssa! :) Ehkä jopa molempia. Luettiin myös, että jossakin lähistöltä metsästä löytyy vesiputous. Sen näkeminen olis ainakin ilmasta ja varmasti sais kivoja kuviakin räpsittyä.

Blogin rustailua poolsaidilla :)

Näillä suunnitelmilla lähdetään ens viikkoon! :) Sitä innolla odottaen...

- A&M

5 kommenttia:

jouko kirjoitti...

Hei vaan....ja kiitos blogista.Mukava kuulla,että kaikki on OK.Nuo A:n luomet ei ole hyvä,toivottavasti ne tulee kuntoon pikaiseen.
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja kaikkea hyvää..!!
Rakkain terv.Iskä ja Kaija-Leena

Martti kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisista kommenteista ja kuvista. Yksi tärkeä kysymys, minkä merkkinen se auto on ?
Varokaa sitten noita rantakiviä !

Terveisin Martti ja Riitta

Eppu kirjoitti...

Realisti-pessimisti-eppu täältä taas hyökkää,

mutta koska mun ihon pinta-alasta on todistetusti 85% luomien peitossa ja oon niitä poistatellu pikasen laskutoimituksen jälkeen noin 20kpl, niin muistissa on melko hyvin aineki se, et niiden poistokohtien paraneminen kestää kyllä jonku aikaa, vaikkei ihan suositusten mukaan meniskään. :-S

On ne sitte poistettu leikaten ja pujoteltu tikkejä perään tai läntätty vaan perhoslaastari tai poltettu laserilla veke, niin uiminen ja niiden kohtien hankaaminen/rasittuminen ei oo kyl hyväks pieneen toviin. Ni malttia sitten A, ettet rupee hankkimaa itelles mitää tulehusta niihin! :--)

Suukkoi ja halei!

Annemari kirjoitti...

Ei vitsi te ootte niin ihania tuossa vimpassa kuvassa, auringonlaskussa altaan reunalla meille blogia kirjoittelemassa <3 Ja oispa siistiä saada kuva "liimanäpeistä", niitähän ne kakarana saadut jutut oli :)

Meillä alko syysloma,ollaan koko porukka ensi viikko kotona, jee!! Tuli kyllä jo loma tarpeeseen..

Mukavata viikkoa,

rakkauvella
sisko ja perhe

A ja M kirjoitti...

Martti: Auto on Honda hr-v sport. Kelpo peli.

Eppu: Sulla jos kellä on kokemusta kyllä luomien poistosta :D Hyviä ja huonoja. 85% on kyllä aika paljo, eli sinähän oot käytännössä siis yksi iso luomi :D Höpönlöpön.

Kiitos kaikille kivoista kommenteista, kiva että tykkäätte. Koittakaahan jaksella siellä pimeässä ja kylmässä. Me lähetetään teille aurinkoo ja lämpöö postissa :)