torstai 6. lokakuuta 2011

Kong Hong 4/6

Heivaan jälleen!
Aamulla kello herätteli meidät, koska oltaisiin muuten todennäkösesti nukuttu taas puolille päivin. Meidän huoneessa ei ole ikkunoita, joten päivänvalo ei pääse tänne. Kroppa ei suostu herämään automaattisesti pilkkopimeessä. Aamupalalle hipsittiin Burger Kingiin, joka on kaikkien laihis-lakien vastaista. Tarkoituksena oli mennä viereiseen paikkaan, josta sai kunnon aamupalaa, mut nää paikalliset oli vetäny jo kaikki ruoat huiviinsa - meille ei siis jäänyt mitään.

Aamupalan jälkeen köröteltiin metrolla Hong Kong islandille ja siellä bussilla Hong Kong parkkiin, joka on pyhitetty täysin eläimille ja luonnolle. Oli kiva nähdä vihreää luontoa kaiken tämän hulinan, autojen ja pilvenpiirtäjien keskellä.




HC-darrapulu


Kasa Turtlesei.
Puistokierroksen jälkeen päätettiin suunnistaa Peak Tramille, eli vuorelle vievälle raitiovaunulle. Tänään jonot oli ihan kohtalaiset, ei tarvinnut jonottaa kuin about 20 minuuttia. Edellisenä päivänä käytiin kulmilla väijymässä, mutta jonossa olisi pitänyt tönöttää lähemmäs kolmisen tuntia. Matkat ja lippu näköalatorniin per nenä maksoi 6,50€. Näkymät huipulla oli huimat, mutta sumuinen keli ja saasteet heikensivät näkyvyyttä. Itse kompleksi oli aikamoinen turistirysä. Myynnissä oli kaikkea turhaa krääsää ja hinnat olivat taivaissa. Kaikenkaikkiaan paikka oli kuitenkin näkemisen arvoinen.

Huipulla tuuuuleeeeeeee!

A:lla oli tarkotuksena hankkia uutta optiikkaa kameraan. Päiväretken jälkeen suuntasimme keskustan hulinoihin ja etsimään netistä bongattua luotettavaa kameraliikettä. Kauppa löytyi vaivattomasta ja mukaan tarttuikin Sigman 30mm/f 1.4 lasi. Hintaa moisella oli uv-filtterin kanssa pikkasen rapiat 300€, eli kyseessä oli hyvä diili :) Lasiahan piti heti testata ruokailun yhteydessä ja tälläistä kuvaa se sitten piirtää.

"JES! Haarukat!"
Nyt suihkuun pesemään päivän limat niskasta ja nokka kohti illallista. OKKEMO!

Iltapalat nautittu, mutta pakko oli vielä päivän päätteeksi lisätä tällänen esitys, joka tuli vastaan kadulla.


Tässä vähän Honkkarin yöelämää! :D Hullu meno!

- A&M

9 kommenttia:

Riitta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riitta kirjoitti...

Heips täältä sateisesta suomesta! Teillä on ollut taasen antoisa päivä. En vain ymmärtänyt mitä nuo nuolikuvat tarkoittavat?

Täällä on kaikki ennallaan, pimeää ja tihkusadetta :-( Aurinkoa kaipaa jo hipiä !
Pitäkää huolta toisistanne!

rakkain terveisin äitiliini

G´Pau kirjoitti...

Hola amigos! Como esta? Como pasa el tiempo...Niin siis osa kuvista näkyy huutomerkkeinä, mut siis muutoin taas: SIISTIIII!!! Pus o. kram!

A ja M kirjoitti...

Nyt pitäs kuvien näkyä, päivittäkää sivu uusiksi.. ja videokin lisättiin.

G´Pau kirjoitti...

No nyt näkyy kuvat :) Edelleen: SIITSTII!!! Hitsi mä haluisin travellaa kans..Hey guys, ENJOY!!! Someday..i´m going to do it also. Siis ton Tripin. But not alone...Love ya!

G´Pau kirjoitti...

Mä voisin ottaa noi linnut anytime. Koalia ja muita Aussi-härpäkkeitä odotellessa :) M tietää...meitsi on Aussi-friikki... ;)

Herra Haapa kirjoitti...

Kävin tos lenkil pitkin saaren seutuja mm. sapokan ohittaen. +10 astetta ja kastuin ku märkä dogsoni välittömyyellä. ajatelkaas muute, et zabokka son kumminki suomen palkituin puisto ja saanu jonku pystin myös valoistaan. näin täällä. mut ei hätää. jahka kotkaski asuu se 10 miljoonaa ihmist ja meikä johtaa tätä paikkaa, ni sapokas on niin paljo valoo et Marsin jäiset järvet rupee sulaa.

loistokuvii, hyvää tarinanpätkää. ja hyädyllisii tiatoi. viski on lähel sydänt. ruakajuttui ei voi liiaks koskaa esitelmöiä. tai ken näin väittää on vihollinen. aamupala burger kingis on kingii ja mäkit vois painuu vaikka perseeesee. se on totuutta se :D dah niceness. jees, erityisen ilonen oon noista parkin kuvista luonnollisesti, koska herra haapa on luannonystävä! turtles! tekis mieleni kysellä niiltä juttuja. ymmärtävät maailmanmenosta enemmän kuin lukuisat alatoopit.

jatkakee. miäki jatkan. TJ 103!!!

A ja M kirjoitti...

Jooh, turtles vs alatoopi.. shiiiet, lopputulos on selvyys! satakolme eijo mitää, buuujah!

Kake kirjoitti...

Haha! Miks ette menny mukaan joraamaan?? Kohtahan te taas vaihdatte maisemaa.. niitä päivityksiä ootellessa. :) Täällä kaahee Pirkko-myrsky.. korvat jääty kauppareissulla,mutta muuten ihan ookoo.. :) Meitsi lähtee tännään jorraamaan Klamydian tahtiin..pitää ottaakki nuista hepuista vähä mallia,miten sitä tanssitaan! Jep, palataan! <3

-Kake