keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Hervey Bay

G'Day!

Postauksen kirjottaminen alkoi sillä, kun "Hämppy" paineli pitkin A:n lippalakkia. M:n paniikkikohtauksen jälkeen, tilanteen rauhotuttua tarkastettiin tilanne kuvanauhalta ja se olikin vain murkku. HUH. Eilen illalla seinällä painellut, 3cm halkaisijaltaan ja helllllvetin ruma hämis kummittelee vieläkin takaraivossa (hiuslakalla jäädytettynä ja släbärillä liiskattuna lattiassa).

Hämiskohtauksen jälkeen piti lähteä ulos viilentämään ylikiehunutta päänuppia.
Matkamme on edennyt Hervey Bayhin. Tänne saavuttiin eilen puolen päivän aikaan. Ajomatka Maroochydoresta kesti reilut parituntia ja matkaa kertyi karvan yli kaksataa kilsaa. Puolessa välissä pysähdyttiin paikkaan nimeltä Tin Can Bay, jossa huhujen mukaan oli villejä delfiinejä aamuisin 8-11 rannassa polskimassa ja ruokittavana. Mestoille saavuttiin 10.30, mutta kaikki delffarit olivat tipotiessään. Olivat kuulemma aamulla siellä pyörähtäneet, harmi. Takaisinkaan ei sinne jaksa enää ajella, kun sen verran etelässä paikka kuitenkin on ja meidän nokka on kohti pohjoista.


826m? pitkä laituri. Se on pitkä laituri se.
"KÄÄK HAI-HYÖKKÄYS!"
"EI PALJOO PELOTA!"
*KAPOW!* HORSIPOTKULLA LÄRVIIN!
Eilinen iltapäivä ja tää päivä on menny melkosen relaxointuneissa tunnelmissa. Päiväohjelmaan on kuulunut sukellusharjoitukset altaalla, porealtaassa potslojottelua, kaupassa käyntejä sekä pakollisten nähtävyyksien mulkoilua ja kulmien haistelua.

M: Minä oon oppinu vihdoin sukeltamaan (siis sillain niinku isotpojat)! Enää ei tarvii pitää nenästä kiinni, kun vajoo veden alle :D A on toiminu hyvänä opettajana ja kannustanu kerta toisensa jälkeen minut pinnan alle. En tajua miks en oo ennen hoksannu, miten kivaa se on. Joskus tuli penskana kylppärin lavuaarissa harjoteltua, mut melkosen kehnolla menestyksellä... 

Ninjailureenit ovat myös nousussa.
Ehottomasti paras uima-allas tähän mennessä.
Majotuksesta vois mainita sen verran että tää on yks parhaista YHA-ketjun hostelleista tähän mennessä. Hinta on kohillaa, vaikka aamupala ei sisälly hintaan. Tilat on siistit, keittiö kuitenkin pienehkö, eli pitää osata valkata oikee aika millon paukkii sapuskoita vääntämään, uima-allas poreilla on SWEEEET! Pihalta löytyy myös tennis- ja koriskentät, jos olis aikaa tai energiaa mitää palloja pomputella.

Tää on tällänen melkosen kuiva pikkukylä, mistä ei löydy juurikaan mitään ihmeellisyyksiä. Ainut syy, miks tää on pysähtymisen arvonen, on tossa ihan vieressä oleva Fraser Island. Se taitaa olla maailman suurin hiekkasaari ja maailmanperintökohde. Katso Wikipedia Linkki (jos kiinnostaa). Tästä syystä mekin tänne pysähdyimme. Huomiseksi buukattiin päiväreissu saarelle, joka lähtee klo 7.30 ja vierailee mm. Lake McKenziellä sekä saaren kultaisilla rannoilla, kotiinpaluu tapahtuu iltahämärissä, puol kuuden maissa. Kyseessä on siis ihan kokopäivän reissu. Matkaan sisältyy sapuskat sekä viinit ja oluet :D. Sääkin pitäis olla ihan kohdillaan, joten toivotaan että reissusta tulee BUEEEENO!

Teksti päätetään siihen, että tällä kertaa oikea hämppy putos A:n päästä sängylle, M sai paniikkikohtauksen ja A liiskasi paskiaisen. RIP hämis. Näihin kuviin ja näihin karvoja nostattaviin tunnelmiin ADIOS!

- A&M

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Inhottavia hämppyjä teillä siellä !

Mutta ihania kuvia jälleen..kiitos niistä!

Oikein antoisaa ja mukavaa päivää Fraser Island saarelle.

rakkain terkuin äiti

Herra Haapa kirjoitti...

3cm hämis? that ain't shiet :D cambodian eteläosien kep-nimises paikas oli mökin oven viereisen nimikyltin pääl niin bäädäässin näkönen ja kokonen hämis, et sen murhayritys ois johtan joko a) sen kavereiden yölliseen kostoon b) hutilyönnin jälkeiseen helvetilliseen puraisuun c) meikän ennen aikasee kuoppauksee Parikalle. tervetuliaishämis. meikähän ei muuten periaatteesta liiskaa niitä ikinä. tuovat onnea ja tuhoavat yhteisiä vihollisiamme kuten pikku ötököitä, itivitunkoita, kärpsyjä ja muuta paskaa. kuumottavuus on toki näis asiois aina omaa luokkaansa kauriin kääntöpiirin leveyksillä kuin täällä kotkassa, joka taas on samoilla leveyksillä ku eteläinen grönlanti. turha kai ees mainita et lapis on lunta jo.

hiakkasaari kuulostaa doupilta. kuvii ootelles! lapatkaa sitä viintä sitte huolel jos se on all inclusive -meiningillä :D