sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Rinsessoj, Pätmänei ja Hämähäkkimiähii.

Näin se on viikko vierähtänyt ison kaupungin pyörteissä. Eipä tässä mitään maailmaa mullistavaa olla keksitty, vaan ihan tollasella ihmettely/kiertely linjalla ollaan kuljeksittu.

Muutama päivä sitten suunnattiin uudestaan kohti Manly beachia mielessä villit surffit. Menomatkalla kuitenkin päätettiin pysähtyä rannan tuntumasta löytyvään isoon akvaarioon ihmettelemään kalojen ja muiden vesiötököiden touhuja. Paikka ei kyllä ollut mitenkään ihmeellinen, varsinkaan kun miettii paljon lipusta joutui pulittamaan. Mesta oli koluttu läpi puolessa tunnissa ja huokastiin helpotuksesta että päästiin suuntaamaan kohti rantaa :D

Pikkukroko tuli antaa öögaa :D







Anna, kenen luona majailtiin Melbournessa kertoi, että Sydneyn botanic gardenit olisivat vierailun arvoinen paikka. Niinpä eilen suunnattiin tarkastamaan, pitääkö moiset huhut paikkansa :) Anna myös vihjasi, että puiston puista löytyy erikoisia heppuja sadoittain ellei jopa tuhansittain. Niinpä intoa puhkuen puskettiin puiston porteista läpi ja tiirailtiin puiden latvoihin. Ja siellähän niitä vejjareita roikkui ja keinui. Puut olivat täynnä ISOJA lepakoita, joista osa nukkui rauhallisesti ja osa tappeli niin äänekkäästi että välillä meinas ihan pelottaa. Tuon tuosta pusikkoon rysähti puusta tippunut bätmäni, kun toinen moinen oli täräyttänyt sen alas oksalta :D Meno oli vähintäänkin villiä!



Lipsisläpsislepakko!

Jättiläis raparperi!
Lepakkomiesten jälkeen suunnattiin rantaa kohti katsomaan jälleen kerran oopperataloa :) Matkalla törmättiin kuitenkin jokaisen tytön sydämen sulattavaan näkyyn. Puistoon oli rakennettu alttari kukkineen ja systeemeineen. Hetken päästä pärähti käyntiin häämarssi livebändin soittamana ja toisesta suunnasta asteli esiin kaunis morsian prinsessapuvussaan. Rinsessan vanhemmat saatteli morsmaikun alttarille, jossa rinssi malttamattomana jo odotteli :) Seremonia oli ainakin meillä Suomessa totuttuun melkoisen erilainen, joka teki siitä mielenkiintoisen seurata. Näin rinssi ja rinsessa sai toisensa ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka.








M: MIÄKII HALUUN!!! <3

Me taas suunnattiin minne oltiin menossa, eli rantaan :) Siellä meitä odotteli, jo niin montaa kertaa ennenkin nähty oopperatalo ja silta :D Me napsittiin pakolliset kuvat ja suunnattiin muihin maisemiin. Juna lähti toiselta puolen keskustaa, joten matkalla päätettiin koluta vielä muutamia rättikauppoja. A löysi itelleen uuden lipsiksen, jota on metsästetty jo pitkähkön aikaa, hyvä näin.




Bongaatko kuvasta ken ei kuulu joukkoon??

Autonmyynti operaatio jatkuu.. Huomenna otetaan vahvemmat aseet käyttöön, joten palataan näiden tiimoilta sitten myöhemmin asiaan. Ilmeisesti te lukijat, ette solmineet niitä sormia tarpeeksi kireelle viimeepostauksen jälkeen, joten nyt pyydetään että rusetoitte ne varpaannekin. Ei tota koslaa saada muuten kaupaksi :) No eipä vaineskaan, ehkä ollaan oltu liian ahneita hähähä.. Harvoin näissä autobisneksissä vissiin voitolle on kukaan jääny :)

- A&M

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kiitos blogista! Me täällä luvataan ristiä sormet ja varpaatkin että saatte auton myytyä:-) Kyllä se kaupaksi menee, hyvä auto.

Nuo lepakot eivät ole mitään suloisia eläimiä, mutta kai niilläkin on oma tehtävänsä täällä.

mukavia päiviä sinne...oli kiva nähdä tänään skypessä!

rakkain terkuin M:n äiti

G´Pau kirjoitti...

Heh, lipsisläpsis lepakko :D Terveisiä taas vaihteeksi Tallinnasta! Ei ihan vedä vertoja Australialle...*huokaus*. Luulenpa, että ei ihan lähiaikoina kyl enää Tallinnaan ole mitään asiaa..Teillä siellä rusketus vain syvenee ja aurinko paistaa, ihanaa! Kesää odotellessa...Ja sit Kamppiin syömään terdelle kun tuutte, muistatko mitä sovittiin?!? :D