torstai 23. helmikuuta 2012

Panic at high-speed.

Päivää että pätkähti!

Viimeset pari päivää on vierähtäny melkosen kiireisissä merkeissä. Aikaamme on syönyt auton puhtaaksi puunaaminen, myynti-ilmotusten laatiminen ja hujjariostajien e-maileihin vastailu.

On tässä toki keretty maisemiakin kattelemaan. Eilen täräytettiin junalla suoraan kaupungin ytimeen, kun sinne ei omalla autolla ole mitään asiaa. Keskustasta ei juurikaan ole mitään ihmeempää sanottavaa. Se on kuin mikä tahansa ison kaupungin kiireinen sekamelska.Yksi asia kuitenkin kiinnitti huomiomme muutaman ensimmäisen tunnin kuljeskelun jälkeen. Kokoajan näköpiirissäsi on vähintään kymmenen juoksijaa. Hikisiä, puuskuttavia ja läähättäviä ihmisiä vilisee jokaisessa käänteessä ja näitä saa ihan väistelemällä väistellä. Kellonajalla tai paikalla ei tunnu olevan mitää väliä, ei muutaku ku lenkkarit jalkaan ja pinkomaan. Jengi on kyllä muutenkin pirun kiireistä ja kaikilla on kokoajan hoppu, joten kai porukka vaan yrittää ottaa normaalista elämästään täyden hyödyn irti.

Romanttinen balladi rakastavaisille <3
Vanhat shakkipaarmat ottaa matsia Hyde Parkissa.





Ydin.
Voi olla, ettei olla perehdytty tarpeeksi mitä pakollisia nähtävyyksiä kulmilta löytyy. Kuitenkin päivän kävely jätti sellasen fiiliksen, että tässäkö se nyt oli?? Kai mielessä oli sellainen kuva Sydneystä, että paikka on vähintäänkin satumainen tai jotakin.. Eipä ole :D Vanha kaupunki tai toiselta nimeltä "The Rocks" oli erittäin kaunis ja koko paikka on säilyttänyt aitouden, vaikkakin muutamia kulmia koristi uudet lasiset hotellien julkisivut. Ooperatalo ja harbour bridge oltiin jo aikasemmin nähty, joten nekään eivät enää hätkäyttäneet :)

Tänään päätettiin suunnata telkkaristakin tutulle Bondi Beachille, jossa kuvataan Bondi Rescue/Rantavahdit tosi-tv ohjelmaa. Matkalla motarilla tapahtui kuitenkin pikkuinen episodi ja sehän meni näin:

M: *kohinaa* *pihinää* *muminaa* *kyyneliä* 
A: Mikä sulla on?!? MIKÄ SULLA ON!!!!??? ONKS JOKU VIALLA?!?!?!?!?!!!!!
M: *HYPERVENTILOI, EIKÄ SAA SANAA ULOS* kunnes osottaa sormella repsikan kohdan tuulilasin yläkulmaa...

Siellä mönki valehtelematta kämmenen kokoinen KARVAINEN HÄMÄHÄKKI! Vauhtia oli kuitenkin rapeet 80km/h ja 3 kaistaa aivan tukossa, niin ei siinä päässyt oikeen mitään ihmeempiä peliliikkeitä tekemään. Samalla hämppy alkoi lähestymään kohti kuljettaja A:ta ikkunanrajaa pitkin. Nopein ottein A avasi ikkunansa ja nakkasi hämiksen ulos suoraan motarille. Pienen hengittelyn jälkeen M tokeni shokeeraavasta tilanteesta ja sai sanojakin ulos suustaan. Kyyneleet oli yhä poskilla ja alahuulikin väpätti vielä pikkasen. Kyllä oli aikamoinen shokkihoito tämä setti!

M: Näinkin araknofobiselle tyypille oikein mukava tilanne. Istut autonpenkissä vyöt tiukasti kiinni ja valtava ällöttäväkarvaköntti pitkine kinttuineen ilmestyy jostain eteesi. Kyllä siinä paniikki iskee vähemmästäki :( Saa nähä tuleeko kaveri ens yönä kummittelemaan, kun niin karun kohtalon koki...

Biitsille kuitenkin päästiin yksinä kappaleina ja kyllähän me onnistuttiin muutama tuttu naamakin sieltä bongaamaan, kaverit oli kuitenkin niin kiireisiä ettei kuvia näistä hepuista saatu :) Kameramiehiäkin heilui siellä täällä, ties vaikka sitä oltais vuoden päästä sitten telkussa :P Päivä hurahti M:n syventäessä väriä ihollaan ja A:n pyöriessä aaltojen seassa. Kärventämisen jälkeen suunnattiin rannan eteläpäässä olevalle skeittistreetille. Siellä temppujaan esitteli muutamat ihan näppärät junnut ja yksi vanha paarma, joka oli koko ilmatilan keisari!

Bondi Beach.
Siinä se nyt sitte on. WAUTSI! hahaha

Kaverit kalpeni A:n luodinkestävän rusketuksen rinnalla :P

Poolinpesu sessio.

Jätkä on ottanu mallii A:n ninjasysteemeist.

Tää temppu on nimeltään *STRIPPITANKO INDY* bähähähäää

Bubblegum+marshmellow flurry! MMMM MMMMM!
Jos joku paikka Sydneystä pitäis valkata parin viikon lomaa ajatellen, niin se varmaan olisi sitten tuo Bondi Beach. Koko mestan ilmapiiri oli melkosen relaxoitunut, pukumiehiä ei näkynyt ja porukka steppaili kaduilla bikineissä ja shortseissa.

Jeppistä, auton myynti jatkuu. Toivottavasti paremmalla menestyksellä. Pitäkää peukkuja :) Muuten saatte kuvia ilta-auringossa loimuavasta vihreästä kokosta :D Sitä ennen pitää toki ottaa kunnon vakuutus tohon menopeliin HAHA. Heippa!

- A&M

4 kommenttia:

Kake kirjoitti...

Moikkelis! Vitsit mitä kuvia tuolta rantsulta.. huh huh.. :) Kommeet on maisemat,ee voe mittään.. Voin taas vaan kuvitella sen hämppis tilanteen,ku Muijukalla on alkanu alahuuli väpättämmään.. :D Eihän ne mukavia elukoita varmaan oo..
Meillä sitte ois la ne kukeron 1vee synkkärit juhlittavana..Jospa työ oisitte jo seuraavissa kinkereissä mukana!! :) Tiällä kaikki ok, ee mittään ihmeitä..pari astetta pakkasta,että kyllä se kesä taitaa nyt tulla! Terkkuloisii mukelot ja naattikkee nyt vielä ku siellä ootte... <3

-Kake

Eppu kirjoitti...

Voi Majetskiini! Hämähäkki kohtaus kuulosti karmivalle, mut onneks ratin takana oli arjensankari-antti, enkä minä. Mieti sitä tilannetta. Ei ois ollu sen jälkeen enää hämähäkkiä vaan 2 vähän isompaa ja 1 pienempi märkä läntti, tuhannen rutuksi kolaroitu auto ja ketjukolari meidän takana. Joten hienostihan se lopulta meni, vaikka vähä sinuu jännittiki! :--)

Anonyymi kirjoitti...

Wau, pakko antaa kyllä täydet pointsit tästä blogista! Ihan mahtavaa luettavaa puhumattakaan kuvista. Jatkakaa samaan malliin!
- Sami, outback NSW

A ja M kirjoitti...

Heeei, isot kiitokset!! Mukava saada positiivista palautetta :)