lauantai 18. helmikuuta 2012

Myrskyn ratsastajat.

Hyvää päivää arvoisat lukijat!

Päätettiin tässä täräyttää nyt tällänen vähäsen lyhyempi päivitys ilmoille, koska sattuneesta syystä saavuttiin jo tänää Sydneyhin. Viimeiset pari päivää ovat siis vierähtäneet seuraavissa merkeissä.

Pambula biitsillä nautittiin aamupuurot kengurukaverin kovasti pyrkyröiden pienille osingoille. Edellisiltana paljastui, että koko alue oli kengurumiesten valtaama, nopeasti laskettuna noita loikkijoita oli hollilla lähemmäs kolmekymmentä! Ruokailun jälkeen pompattiin kengurunlailla auton kyytiin ja startattiin kohti tuntematonta.

Kenguruperhe iltapalalla.
Rohkea pikkumiäs.
Aamupalarosvo.
Reittisuunnitelmaa ei oltu laadittu, vaan suunnitelmana oli pysähtyä sinne mikä näytti hyvältä :) Ajelun aikana taivas muuttui kokoajan synkemmäksi ja synkemmäksi. Jossakin välissä oli selvää, että kohta tulee vettä ja paljon, joten oli syytä etsiä paikka missä selvittäisiin edes osittain kuivina. Täällä kun alkaa sataa, niin sitä vettä tulee sitten oikein olantakaa, hyvällä tsägällä yhden yön sademäärä voi olla rapeet 80mm, jos joku ei osaa hahmottaa paljon se on niin se on HELVETIN PALJON :D

Reilun 3 tunnin jälkeen saavuttiin hassun nimiseen kaupunkiin, nimeltä Ulladulla :) Tää oli sen verran hilpeyttä herättävä paikka, että päätettiin viettää yömme täällä. Kylän infopisteen erittäin ystävällinen naishenkilö kertoi, että muutaman kilsan päässä olisi erittäin halpa kämppisaitti. Paikka on pääasiallisesti näyttely ja urheilukäytössä, mutta sivussa nurmikentät toimivat leirintäalueina. Paikalle päästyämme taivas muuttui surullisen synkäksi ja olimme varmoja että kohta taivas valahtaa niskaamme. Paikan maksunperijä kertoi, että jokunen päivä sitten oli satanut golfpallon kokoisia rakeita, mikä kuullosti oikein loistavalta :D Onneksi kentän laidalta löytyi vanha "lato" jossa oli ulkokatos, nainen kehotti meitä parkkeeraamaan auton ja teltan sen alle. Heti kun olimme laittaneet leirin pystyyn alkoi vettä sataa kaatamalla ja taivas välkkyi salamoiden täyttämänä. Rakeita ei onneksi näkynyt, mutta sadetta kesti aamuun asti.

"Myrskyn jälkeen, on pouta sää" ja "mun koti ei oo täällä".
Tänään aamusta pakattiin vetiset kamat autoon ja suunnattiin kohti Wollongon nimistä kaupunkia. Tuolla oli tarkoitus kämppiä vielä yksi yö ennen saapumista Sydneyhin. Kaupungissa oli menossa jotkin hemmetin suuret rugby skabat, joten kaikki leirintäalueet oli tupaten täynnä, näinollen meille ei löytynyt tilaa ja päätettiin jatkaa matkaa suoraan Sydneyhin. Aamuaurinko paistoi kuitenkin niin iloisesti, että päätettiin käydä ihastelemassa rannan maisemia ja haukkaamassa pientä aamupalaa, ennenkuin jatkettiin matkaa.



JellyMonster!




Joitakin kymmenia kilsoja ennen Sydneytä, pysähdyttiin Bald Hill nimiselle kukkulalle, mistä porukka loikki erilaisten liitovälineiden kanssa alas ja sieltä ylös taivaalle. Tuolta olis ollu mahdollista buukata myös tandem-liitoja ohjaajan kyydittämänä. M alkoi kuumottelemaan, että oisko sen pitäny koittaa, mutta tiukan aikataulun takia homma jäi kuitenkin tekemättä ;)

@ Bald Hill





Sidniin saavuttiin juuri parhaaseen aikaan, eli ruuhkaikaan. Keskustan läpi navigoiminen tuotti jälleen kerran harmaita hiuksia, mutta hengissä ja naarmuitta hommasta kuitenkin selvittiin. Pienellä guuglauksella löydettiin ihan keskustan ulkopuolella oleva kämppäysmesta ja täällä sitä nyt teltassa möllötetään. Huomiselle on suunniteltu surffikisojen väijyntää, jos vain keli antaa myöten.

Eikai tässä sen kummempaa. Myöhemmin lisää kuulumisia ja toivottavasti hyviä kuvia tästä kuuluisasta kaupungista :)

- A&M

2 kommenttia:

Kake kirjoitti...

Moikka!! Nyt oli mulla jääny lukematta tosi monta pätkää,mut nyt luin kaikki! Siis kävitkö sä Maijju sanomassa sille isälle kuka läppäs sitä muksua,niin jottain? Ei helkkari,on varmaan kiehunu.. huh huh...
Siis työ ootte niiin ruskeita..ja mistähän työkii laihuttammaan alatte?? Ruikkukukot..

Täällä kans lämmin keli.. ei oo ku -1 .. Pittää alakaa pikinit ehtimmään. :)

Olipas kyllä taas kiva lueskella teijjän kuulumisia.. ei muutaku matka jatkuu.. :) Palataan <3

-Kake

G´Pau kirjoitti...

Moikka! Ja terveisiä korkeasaaresta :) Teillä onkin ihan oma korkeasaari siellä näköjään :D Ootte tosi ruskeita ja hoikkia!! Ihania noi kengurut :)Nauttikaa!