lauantai 10. joulukuuta 2011

Normaalia elämää - Lovin' It!

Viimepäivät on menny aikalailla samoissa merkeissä kuin mitä edellisessä postissa satuiltiin.Välillä on ihan mukava ettei tarvi suuremmin höntyillä pitkinpoikin ja kokoajan olla tekemässä jotakin elämää suurempaa. On tässä oleilun ohella kuitenkin tehty vakavaa ajatustyötä ja suunnittelua tulevia seikkailuja ajatellen.

Nytkun meillä on ulottuvillamme ihan oikea keittiö kaikkine vermeineen, niin toissapäivänä pyöräyteltiin (M pyöräytti) ihan oikeita karjalanpiirakoita. Kyllä siinä hitusen tuli kotosuomi mieleen, kun sai uunituoreita ihka aitoja piirakoita napostella :)

Maistus varmaan teillekki!
On täällä vähä jouluakin koitettu viritellä. Kuusi on koristeltu ja pipareitakin tuli tuhrittua.

Sidin mieli tekee piparia.
Sidin tekee mieli porkkanaa.
Sidin tekee mieli viilentyä tuulettimen edessä ja antaa rakkautta.
Sidin tekee mieli poseerata kameralle.
Parina viimepäivänä kelikin on ollut ihan kohdallaan, päivälämpötilojen ollessa tollasta reilua plus kolmeekymmentä :P Kuten voitte arvata niin rannallehan sitä on suunnattu nahkaa käristämään ja pientä surffausta harjoittamaan. Lähin kelpoisa ranta löytyy Torquasta, jonne matkaa on about 80km. Aallot ovat olleet melkoisen minimaalisia, mutta mikäs siinä pienessä aallokossa kikkaillessa :D Ihon värikin on melkoilailla kokonaan muuttunut alkuperäisestä joksikin aivan muuksi, nykyisen värin ollessa enemmän tummahko kuin skandinaavisen vaalea :) Saa nähä millon se raja tulee vastaan, että ei tummuis enempää, jännä nähä.

Paarma bostailee kuvassa, luuli vissiin että M ottaa siitä kuvia :P
HOPPAAA!
Pois alta tai sattuu!
Urpo!

Pikku sade yllätti just kun oltiin poistumassa paikalta.
Tuli tässä tutustuttua tähän Ossilaiseen terveydenhuoltoonkin. M:n piti piipahtaa tohtorin pakeilla, kun pakissa oli jotakin hämärää ja outoa toimintaa havaittavissa. Hommahan sujui mutkitta ja palvelu oli melkein erinomaista. Toiminta oli jokseenkin rivakampaa kuin kotosuomessa ja kaikki tuntui tapahtuvan tuplasti nopeammin, kuin mihin on totuttu. Veret pumpattiin pihalle, tulokset rävähti tiskiin ja tohtori totesi potilaan olevan tikissä. Eipä siis hätiämitiä :)

100tkm öljynvaihto + filtterit.
Kuten todettu, tässä on vähä viilailtu tulevia seikkailuja. Netin syövereistä kaivettiin toinen katsastamisen arvoinen tienpätkä, joka kulkee ylhäällä vuoristossa, Melbournesta vähäsen itään, nimeltään "Great Alpine Road". Reitti on kokonaisuudessaan about 300km pitkä, mutta meidän lähtöpisteestä edestakainen reissu on yhteensä melkein 900km, eli pakarat ovat jälleen kerran kovilla :D Näin kesäaikaan ei "alpeilla" pitäisi lunta olla, ainakaan toivottavasti, tai muuten retkestä saattaa tulla erittäin jännittävä. Tälle reitille olis tarkoitus hakeutua ensviikon puolella, mutta tarkemmin ei ole aikataulua vielä suunniteltu.

Huomenna meillä olis edessä sitten tupperware kutsut, jotka Anna järjestää kotonaan. Suurella innolla ja pelonsekavin tuntein odotetaan tulevaa. Toivottavasti meitä ei pakoteta ostamaan puolikkaan avokadonsäilytyskoteloa tai muuta erittäin käytännöllistä, ydinsodan kestävää, muovi"krääsää" :D

Piisaut!

- A&M

4 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hei tummaihoiset matkalaiset! Maiju, tuota verikoekuvaa katsoessa facebookissa ensin luulin että sinä olet se joka ottaa verikoetta potilaasta:-)tarkemmin katsottuna huomasin että ruskettunut kaunotar josta koe otetaan onkin tyttäreni.
Te siellä helteessä valmistaudutte jouluun. Meillä on tänään lumituisku ja nollakeli. Hugo nukkuu alakerrassa iltapäiväpäikkäreitä. Nuorilla on vapaailta tiedossa:-)

rakkain aatoksin äiti

G´Pau kirjoitti...

Aika hyvin väännetty noi piirakat! :) En tiiä onnistuistko itseltäni.. :D

jouko kirjoitti...

Hei taas...ja kiitos blogista!!!
Joko on Joulun leivonnaiset tehty???
Nuo Maijun piirakat oli tosi makoisen näköisiä!!!

Varokaa niitä haita,kun olette merellä.Oli taas ollut siellä hai hyökkäys.Hai oli puraissut palasen miehen laudasta.Mies oli ihmeenkaupalla selvinnyt siitä hyökkäyksestä.

Oikein mukavaa joulun odotusta ja mukavia retkiä,sinne vuoristoon.
Ps.laittakaa talvirenkaat autoon....heh..heh..

Terkuin Iskä ja Kaija-Leena

Hervey Bay City Rollers kirjoitti...

Ne piirakat oli NIIIIN hyvia.Niin kiva saapua toista kotiin jossa tuoksui "leivottu Suomi" <3.Maiju& Antti ovat olleet aivan huippua ja piristavaa seuraa. (Sid on nykyaan varsinainen camera hog :-D)