tiistai 20. joulukuuta 2011

Niitänäitä tontunpäitä.


Semmonen ratkiriemukas tanssiesitys teille! Heh-heh :D A on ku luotu Elffiks!

Meillä ei oo oikein mitään kovinka tähellistä kerrottavaa teille, joten poristaan nyt niitä näitä tontunpäitä. Molemmat odottelee jo kovasti töiden alkamista ja maiseman vaihdosta, onneks siihen ei oo jäljellä enää kun pari viikkoa :) Ollaan netistä jo kateltu kuvia tulevista maisemista ja uusista kotikulmista ja hyvältähän ne näyttää! Ilmasto nyt ei tee kovin jyrkkää muutosta, mutta sallittakoon se, kun puitteet on muuten kohillaan. 

Viikonloppu meni Outlet-myymälöitä kiertäessä ja tarttuhan sieltä jotain mukaankin. M lyösi uuden kesämekon sekä kusiluistimet ja A uudet valkoset popot. Kaupunki on täynnä joulukrääsää ja kaupat pullollaan kireitä ihmisiä ostelemassa viimeisiä joululahjoja. Meitä ei tämä tuleva Joulu jotenkin sytytä ollenkaan. Tai ei oo sellasta samanlaista joulufiilistä mikä on Suomessa, joulusin ei pitäs olla lämmintä ja vihreetä, eikä sillon surffata meressä? Kerkeehän nuita jouluja viettämään vielä monenmonta kertaa kun täältä palaa :) Toivottavasti te nyt saatte sinne edes pari senttiä lunta, että pukki pääsee perille REELLÄ EIKÄ VESISKOOTTERILLA!




ANPÖLIIVOPÖL! MAIKOL JÄKSÖN MAATUSHKA!

Kreisi motherfu*ker.
Eilen kävästiin käppäilemässä ihan keskustan tuntumassa sijaitsevassa Botanic Gardensissa, joka osoittautuki aika isoks ja kivaks puistoks. Hirveesti erilaisia puita, pensaita, kukkia, horsmia ja ötököitä, joita ei nyt sen kummemmin jaksettu jäädä ihastelemaan. Paitti musta joutsen oli hiano! A napsi kuvia ja kulutettiin muuten vaan aikaa hölmöillen (kuten aina) :) Suomessa hehkutetaan aina, että "meillä on hirmu hyvät ulkoilu mahdollisuudet puistoissa", mutta ei ne nyt ihan näihin täällä nähtyihin vedä millään tavalla vertoja, tottakai mittasuhteet ja resurssit ovat erilaiset, silti. On kiva, miten näinkin isossa kaupungissa jaksetaan OIKEESTI panostaa häikäisevän vihreisiin puistoalueisiin, noiden pilvenpiirtäjien ja liikenneympyröiden ohella.




BLÄKSWAN!


M:llä loppu mielenkiinto kuvissa poseeraamiseen.
NIIIJOOO käytiin me tossa yks päivä paikallisessa ampumatarvikeliikkeessäkin kattomassa kotimaisia maisemia :D Tutun näköstä?


Nää mesekuskit ei sit osaa ajaa pätkääkää!!  hähäh :D
Tänää paikataa ja huomen paklataa, katotaa mitä täst tulee...


A "Näin restaurointiin erikoistuneena (kuten ylemmistä kuvista huomaa :)) RI:nä, on hyvä nähdä millaisiin toimiin täällä suuressa maailmassa on ryhdytty, jotta vanhat rakennukset ja historia voidaan säilyttää uuden rakentamisen ohella. Yks päivä käveltiin ostariin, jossa suurena yllärinä sisällä olikin vanha tehdasrakennus. Tämän vanhuksen tilat olivat hyödynnetty liiketiloina ja päälle oli rakennettu lasinen katto. Tilanne jossa kaikki voittavat. Saisivat siellä Suomessakin ottaa tälläisiä ratkaisuja käyttöön, oli nimittäin sen verran HIENO näky ja fiilis ihan omiaan."


Taitaa tänä vuonna jäähä lumiukko kattomatta jouluaaton aamuna töllöstä. M:n jokavuotinen perinne rikkoutuu SNIF..



Mukavaa Joulun odotusta kaikille! Ja muistakaa syödä sitä piparia ja pupeltaa torttua ;)

 - A&M

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Olipa ratkiriemukas tonttuesitys teillä! Pitäskö minun ja Martin tehdä samanlainen :-)

Teillä ei siellä varmaan joulufiilistä, mutta ei paljon täälläkään. On niin lauhat kelit, eilenkin sato vettä. Jospa aattona päästäisi tunnelmaan siellä sekä täällä.

rakkain terkuin äiti

Emma kirjoitti...

Hahahhaa, ihana tanssiesitys! Tuli hymy huulille! Aurinkoista Joulua sinne kauas! :)

G´Pau kirjoitti...

Heh, hauska video :D Mä täällä Iisalmessa nyt..tiistaina sit takas hkiin, ja torstaina lähdetään 5 päiväks Tallinnaan...eli uusivuosi vietetään sit siellä ;) Lauantaina skypeen? Laitoin sen näihin koneisiin myös...Näet sit Hugon ja kaikki <3