tiistai 27. joulukuuta 2011

Boxing Day aka Tapaninpäivä.

Maanantai valkeni meille aivan kuten mikä tahansa muukin päivä. Joulusta ei ollut enää tietoakaan, aivan kun sitä ei olisi ollutkaan :) Oltiin kuultu, että Aussien boxingday on täynnä menoo ja meininkiä, joten lähdettiin keskustaan tarkastamaan pitääkö huhut paikkansa. Teeveet ja radiot olivat toitottaneet pari päivää tulevista alennusmyynneistä - kyllähän nekin omalla tavallaan kiinnosti, vaikka budjetti onkin vetästy aika tiukille :D Kaupunki oli aivan tukossa, eikä parkkipaikkaa meinannut löytää edes kissojen ja koirien kanssa (vaikka ne jäiki kotia). Pakon edessä jouduttiin taipumaan ja ajettiin auto suosiolla CROWN PLAZAN parkkihalliin, joka OLI TYYRIS! Hyhhyh...

Tästä pytingistä löytyy kauppojen, ruokapaikkojen, leffateatterin ja monien yökerhojen lisäksi myös mega casino! :) Persaukisina suunnattiin suoraan ykskätisten rosmojen luokse, mutta viimemetreillä päätettiin kuitenkin olla upottamatta markkaakaan näihin saatanan kätyreihin, koska ei tässä enempää tappioita tarvita :)

Kauppojen kiertely ja ryysyjen penkominen veti jalat ja käet sen verran hapoille ja mahassaki kurni jälleen kerran, joten alotettiin epätoivonen murkinan metsästys. Kyllä siinä muutamien ikkunoiden takana käytiin kuolaamassa hanhenmaksapalleroita sun muita överigourmeeateroita, kunnes todellisuus iski kovaa ja suunnattiin pikaruokalaan nauttimaan vähemmän herkullisista antimista.

Rättien testailua
Spykedeelinen happokuusi
M:lle uutta luuria, timantein varusteltu verrari, hintaaki kymmeniä tonneja...
Eipä hätää, kupuravittuna suunnattiin Federation Squarelle, jossa tuli isolta screeniltä Aussi vs Intia krikettimatsi, tosta touhusta ei kyllä ota Erkkikään selvää, joten se leikki loppu melkosen lyhyeen. Koko keskusta oli täysin tukossa alelaarien tonkijoista, hyvä kun seassa mahtu hengittämään, joten suunattiin vähän relaximpaan atmosfääriin nauttimaan raikkaista virkovokkeista :)

Esiintyvää katutaidetta.
A pilsnerillä.
Kaupungin läpi virtaa Yarra joki, ja yhden sen ylittävän sillan alta löyty melkosen vänkä ulkoilmapubi (Ponyfish island). Siellä käytii imasemassa muutamat neuvooantavat ja koitettii kehitellä suunnitelmaa tulevalle illalle. Kyseinen baari mainosti uudenvuoden bileitäkin johon oli lippuja vielä myynnissä, hinta vaivaset 100$ HUHHUHH! Eipä olla noihin kemuihin menossa, vaikka oikein viihtysä paikka onkin :D

JUSTJOO! SPECIAL PRICE JUST FOR YOU :D




Ponyfish island.


Loppuilta meni joen vartta hapuillen sekä Crown Plazan käytäviä kuljeskellessa ja mitä ihmeellisempiä ihmisiä katellessa, mestoilla nähtiin mm. Intialainen Tuksu :) nimmarit jäi tälläkertaa pyytämättä. Kovasti porukka näytti illan hämärtyessä juhlimaan suuntaavan, mutta me päätettiin suunnistaa takaisin kotiin. Ei ole täällä toi juhliminen suuremmin sytyttäny, säästyypä hilut johonkin muuhun, oikeesti tärkeisiin juttuihin :)

Huomiseen! (jos huomisesta ei tule kovin kiirus, niin täräytetään kehiin kuvat tältä päivältä) <3

- A&M

Ei kommentteja: