perjantai 16. joulukuuta 2011

The Great Alpine Road

Osa kaksi.

Tarina toisesta päivästä vuoristossa on antanut odottaa itseään. Palauduimme kotoisiin maisemiin kuitenkin suunniteltua hieman aikaisemmin, mutta tässä kuitenkin pieni tekstinpätkä vuoristoteistä.

Aamu Mount Beautyllä valkeni kirkkaana, vaikka yö oli ollut helvetillisen jääkylmä. M nukkui tuplamakuupussissa kahdella hupparilla, pitkillä housuilla ja tonttulakki päässä :D Perussetin, eli kamojen pakkaamisen ja aamupalan jälkeen nostettiin kytkin ja suunnattiin vuorille. Tie vuorilta takaisin rannikolle kulki muutamien alppikylien kautta. Suunitelmissa oli pysähtyä yhteen kylistä ja viettää yö kylpylässä, jossa on kuumia lähteitä, saunoja sun muuta jännittävää. Odotukset olivat siis korkealla...mutta kuinkas ollakkaan, kylpylähän oli suljettu korjaustöiden vuoksi ja se avattaan vasta ensivuoden kesäkuussa. FUCK! M vallan masentui, koska tätä oli odotettu viimiset 48 tuntia ja nyt unelmat olivat murskattu :( Niinpä me päätettiin vaan suhauttaa vuorien läpi, mennä surffaamaan rannikolle ja yöpyä jossakin caravaaniparkissa rannan tuntumassa. Ranta saavutettiin iltapäivällä, mutta sää oli jokseenkin viileä ja M valitteli kipeää oloa, mahdollisesti edellisyön jäätymisen aiheuttamana, joten yhteistuumin päätettiin hurauttaa samoilla silmillä suoraan Melbourneen ja Point Cookiin.




Päivän saldoksi kertyi melkein 12 tuntia ajamista, eli persukset oli jälleen kerran niin puuduksissa, että pakarat meinas pudota. Niinpäniin, vuoristoreissumme jäi omalta osaltaan hieman lyhyeksi, mutta kaikenkaikkiaan voi jälleen kerran todeta, että takana on muutama huikea päivä! :) Maisemat ja jäätävä ilma olivat ehdottomasti matkan arvoiset.  Aussien talvella paikka olis ehottomasti vierailemisen arvoinen. Laskettelukeskukset ja rinteet näytti siltä, että ne vois melkein vetää vertoja lapin kaimoilleen. Ja vielä se, että parinsadan kilsan ajolla voi olla meressä surffaamassa, on aikamoinen bonari.

Eilinen päivä menikin reissusta palautuessa ja akkuja laitaillessa, joutessamme ajeltiin talon nurmikot, jotka olivat pikkasen päässeet rehottamaan. Mikäs siinä kun aurinko paistaa niin hommatki maistuu :D

Tänään sitten suunnattiin taas Torqyan surffibiitseille. Aurinko porotti mukavasti ja ilmakin oli ihan menettelevä +27c. M otti tänään haltuun ensimmäiset aaltonsakin ja A käräytti nivusiinsa trendikkäät bikinirajat, meno oli siis melkosen villiä!

M: Pitää laittaa joulupukille nopeesti sähköpostia, josko kyytiin kerkeis vielä Maijun oma surffilauta...Bähää :P Ei mut tosissaa, nyt tajuan miks A:kin on aina niin innoissaan ku pääsee laudan päälle. Mukavata hommaa kertakaikkiaan :)

Niijoo ja M hommasi A:lle joululahjan jo etukäteen :D




Huomenna aamusta sitten suunnataan porukalla ostarille ettimään halpoja löytöjä, jostakinpäin Mellua löytyy paikka missä on kaikenmualiman outlet myymälöitä. Sinne on hyvä törsätä viimiset hilut mitä pankkitilillä lojuu :P
Jouluisat terveiset! <3
- A&M

5 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kiitos jouluisista terveisistä! Harmi että teidän kylpyläkäynti meni "poskelleen". Mutta reissutessa aina sattuu myös takapakkia.

Täällä nollakeli ja lumisohjoa, ei oiken ole jouluiset maisemat Suomessakaan.

rakkahin terkuin äiti

vaakku kirjoitti...

Huhhei, joutilasta Joulua sinnekin. Ai niin, onnex ees nurmikkoa saa leikata :). Täällä ei oo ees loskaa, ihan mustaa vaan ja porsaan persittä tunkee kohta taas ovista ja ikkunoista, saisitte olla syömässä niitä. On meinaan jo yks sian kankku syöty ;). Nähtiin muuten tuo entinen naapuri tuosta vastapäätä, on kova hinku tulla sinne ausseihin kevätpuolella, oottehan te olleet yhteyksissä, joten tiedät kenestä puhutaan.
Terkkuja ja "LUMISTA" JOULUA sinnekin !!
Toivoopi Äiskä ja Iskä

A ja M kirjoitti...

Säästäkää yks kinkku kesäkuuks :) ja joo ollaa juteltu ex naapurinne mahollisesta saapumisesta tänne ja suunniteltu kuvioita.. Koittakaapa kestää siellä kuran keskellä, me otetaan lisää arskaa :P

Kake kirjoitti...

Ai vitsin ihanat! Aivan mahtava tonttutanssi!! :) Sai kyllä hyvälle tuulelle.. Maijju näin susta taas viime yönä jotain unta,mutten muista mitä.. taisin taas päivitellä,että miten me voidaan olla yhessä vaikka oot niiiin kaukana.. :)

Kohtakait se joulukkii ois,vaan eipä oo kyllä oikein semmonen olo..vieläkkään.. :) Nyrkin kokosia hiutaleita näyttäs satavan,että ei sittekkään oo tulossa musta joulu. Aattona lähetään ajelemmaan iisalmeen mummin hoiviin jouluks! Pittää alakaa suunnittelemaan jo sitte ens joulua, KU TYÖKII OOTTE MAISEMISSA!! :)

Eipä tänne sen ihmeempiä.. Ihanan lämpöiset joulut teille sinne!! <3 Pitäkee huoli toisistanne! IIISO halaus meijjän poppoolta!

-Kaketsu eli Katju

Kake kirjoitti...

p.s. Maijju sää oot niiin nätti <3