sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Surffaajan painajainen.

Terveppä terve!

Viikko Surferissa on vierähtäny melkosen nopeesti ja hyvin lämpimissä tunnelmissa. Aurinko on paistanu lähestulkoon joka päivä, joten rannalla ollaan vietetty iso osa ajasta. Onneksemme tossa vieressä on isohko ostari, joten ainakun nahkan grillaaminen on käyny liian tuskalliseks, niin ollaan siirrytty ilmastoituihin sisätiloihin :D Ruottalaisia reissaajia löytyy täältä meidän hostellista isoläjä ja heidän kanssa onkin tullu vaihdettua kuulumisia vähän enemmänkin. Suomeakin ollaan yritetty hepuille opettaa :)


Mä oon sinkkii sun nenälläsi.


Angsti-A
Siellä kohoaa Surferin keskusta.
Surfers Paradise ja PYH! Nimi huijaa viatonta matkaajaa pahemman kerran. Vaikka oli tiedossa, että surffaus ja aallot eivät ole täällä ihan parhaasta päästä, niin ihan tätä ei oltais uskottu. Viimisen viikon aikana ei ole ollut edes yhtenä päivänä sellaisia aaltoja joita vois kutsua surffattaviksi. Ranta on täyttä puuroa ja aallot kakkaa. Tuntuu jotenkin kurjalta, että vietetään näissä maisemissa viimiset Australian matkastamme jälellä olevat päivät, eikä surffaus edes kunnolla onnistu :/ Noh, onneks siellä Balilla ne aallot ovat ainakin kohillaan.

Mitä tulee tähän itse kaupunkiin, nytkun ollaan päästy paremmin tutustumaan puitteisiin, niin tuntuu että kasarin ja ysärin loistokkuus on jäänyt taakse ja paikka on jotenkin pysähdyksissä. Ostarit on "kulahtaneen" näköisiä, eikä hostellitkaan tunnu juurikaan panostavan puitteisiin. Ilmeisesti ei ole tarvetta? Voi olla, että tuleva talvi on aiheuttanut turistien pakenemisen kaupungista. Seuraavaan postiin koitetaan keksiä jotakin positiivista sanottavaa paikasta, nytkun tää meni tälläsen parjaamisen puolelle :)


6kk sitten törötettiin saman kyltin alla. Nyt hieman ruskeempana :D


Hostellin seinällä ilmesty alkuviikosta ilmoitus Scandinavian Partyista, jotka järjestettäisiin perjantaina, keskustassa sijaitsevassa baarissa. Hostellista oli lähössä juhliin iso porukka, joten me päätettiin liittyä juokkoon, koska ei olla reissun aikana juurikaan ulkona keretty käymään. Paikalle oli kertynyt toistasataa nuorta ja yllätyksemme tavattiin myös muutamia Suomalaisia. Illasta ei nyt sen ihmeempää kerrottavaa ole, kuin että tequila virtas ja muisti sen mukana :D

Asialliset maalaukset eräällä suomalaisella tytöllä. Vai mitä Toni W? ;)

SUOMI SUOMI SUOMI!!
PUPUMMM!!

Ruottalaiselle suomenlippuu poskeen :D
Ollaan myös koitettu järjestää itellemme hostellityötä, mutta kukaan ei halua palkata meitä, koska olemme maisemissa enää vain parisen viikkoa. Pitäis kuulemma sitoutua vähintään muutaman kuukauden pestiin. Seuraavat viikot joudutaan puskemaan melkoisella säästöliekillä, että jää sitä rahaa sinne Balin suunnallekkin käytettäväksi. Toivotaan että saadaan kehitettyä jotakin postitettavaa tänne blogin suunnalle, ettei homma ihan kuivu kasaan ennen Indonesiaa :)

Seuravan kerran tulee hieman positiivisempaa tekstiä, yritetään ainaki! :D
-A&M

Ei kommentteja: