maanantai 16. huhtikuuta 2012

Mooloolaba KNÄPSÄCKERS.

Morjesta kaikille!

Päivät kuluu ja ylenpalttinen tyhjäntoimittaminen Australiassa alkaa käydä vähiin. (11)

Jälleen jouduttiin todistamaan fakta, miten "aika kultaa muistot". Mooloolaba nimittäin ei ollut yhtään niin loistokas kaupunki kuin ennakkoon muisteltiin :D Paikka olis ollut ihan ok meille kahdelle (ajan tappoa ajatellen), mutta nyt kun on vierailija kylässä ja on tavallaan "pakko" suorittaa jotain, niin homma meni plörinäksi. Osaltaan kaikkeen kurjuuteen  vaikutti myös semikalmat ilmat ja iltapäivien kuuroisat roiskaisut.  Nyt kun valittaminen on alotettu niin lisätään vielä, että hostellista (Mooloolaba Backpackers) joutuu antamaan kyllä negaa ja isolla kädellä. Paikka oli melkonen rotanloukku...Hintalaatusuhde ei ehkä ollut ihan kohillaan, mutta on sitä pahemmissakin bunkkereissa tämän reissun aikana toki majailtu. Mestoilta löytyi myös enemmän suomalaisia, kuin mitä ollaan koko reissun aikana tavattu... Eräs tyttö jopa tunnisti A:n - pieni on maailma :) Neljä päivää tuolla kylässä vierähti tosiaan nopeesti. Jokapäivä päästiin surffaamaan ja grillikin oli kuumana eräänä kauniina iltana.

Sinkkinokat lähössä surffille! :-D
Inkkari ja valkkari.




WiFin metsästystä.
Juliaanan nimpparikakutus.
Sivistymässä.
Perus kauppareissu.

Kokkikolmoset.
Kengurun voitelu menossa.
Mehukkaat fileet...

...kuiva file.
Gingerbisse!
Kaksinkäsin!
Kolmen hengen majoittumisen järkkääminen osoittautukin hieman hankalammaksi kuin mihin ollaan normaalisti totuttu ja tämäkin toki saattoi olla vain poikkeus. Porukalla päätettiin, että seuraavana suunnataan rannikkoa ylös, kaupunkiin nimeltä Noosa. Intternetti kertoi että kylästä löytyy 3-4 varteenotettavaa hostellia ja mailit lähti ennakkoon jokaiseen. Osa vaivautui vastaamaan ja osa ei, yllättävää oli se, että YHA, joka on normaalista aika laadukas paikka, feidasi täysin meidän yhteydenotot. Sotkuisten viestiketjujen ja muuttuneiden varausten jälkeen päädyttiin valitsemaan NOOSA FLASHPACKERS. Rehellisesti voidaan sanoa, että tämä oli yksi parhaimmista majoitusvalinnoista mitä ollaan koko reissun aikana tehty. Hostelli on enemmänkin kuin hotelli, tilat ihan tiptop ja henkilökunta ystävällistä porukkaa! Kallea lainaten, "älkää miettikö teidän budjettii, se paikka suutelee meijän sieluja" :D TOTTA JOKA SANA!

Sunset <3


Pönttö-örvelöt :)
Hurja jytäkiesi.
Mitä luxusta telttailun jälkeen! ;) Ja ei, se ejjole bouneri!

Ensivaikutelma Noosasta on erittäinerittäin hyvä! Ns. ilmaista tekemistä löytyy paljon, joten niitä aletaan tässä koluamaan heti huomenna, jos luvatut sateet päättäisivätkin pysyä poissa. Täällä on tosiaan tarkoituksena viettää seuraavat 6 yötä ja mm. viimeinen viikonloppumme Ozzilassa :-) JIIHAAA!

-A&M

Ei kommentteja: