lauantai 7. huhtikuuta 2012

GOON OR DIE.

Hyvää päivää.

Viime sunnuntaina päätettiin poiketa aikaisemmista suunnitelmista ja jäätiinkin Surfferiin vielä viideksi päiväksi. Oltaisiin huolittu kokonainen viikko lisää, mutta ei saatu kun viis päivää, koska hostelli oli keretty buukata täytteen koko täksi viikonlopuksi. Tästä johtuen pohdiskeltiin ja arvottiin seuraavaa mahdollista päämäärää. Tänään pakattiin kimpsut ja kampsut, hypättiin junaan ja  päädyttiinkin 50m siitä paikasta, mistä kaikki todella alkoi -Löydettiin itsemme tylsästä Brisbanesta, edellisen hostellimme naapurista. On tässä toki tarkoituksensakin miksi juuri tänne tultiin. Vieraileva tähtemme Kotkasta saapuu huomenna puolenyön jälkeen viettämään kolmen viikon lomaansa tänne, joten tultiin vastaanottamaan mies Ossien ihmemaahan :)

Lähtö surfferssista oli yllättävän rankka. Viimesinä päivinä tutustuttiin paremmin talon sakkiin ja meistä muodostukin aikamoinen ränttälilauma ja pieni perhe. Muutto uusiin maisemiin ja sama uudelleen tutustuminen  on aina omalla tavalla stressaavaa. Varisinkin saapuminen tänne tylyyn Brissyyn ja majottuminen megalomaaniseen hostellikompleksiin aiheuttaa vielä lisää tuskaa. Onneksi suunnitelmissa eijo homehtua täällä muutamaa päivää pidempää ja toivottavast keksitään jotain oikein metkaa vieraamme kanssa :D

Eilen eli viimesenä iltana, istuttiin porukalla ulkona ja parannettiin maailmaa. Jokainen opetteli toistensa äidinkieliä ja siitä saatiinkin vatsalihakset kipeiksi, kun ruotsalaiset yrittivät laskea suomeksi ykkösestä kymppiin "yksi, kaksi, kolme, vilma, kuusi.." :D Goonia kaatui kurkkuun ja äijjät sekoilivat uima-altaassa, hieman jopa kohtalokkain seurauksin. Pari tyyppiä hyppi yläkerran terassilta suoraan altaaseen ja tässä tulos....
Kowabungaa!


Erittäin makoisa kylkimyyry..







Tämän postin kuvasaldo muodostuukin lähinnä tuolta illalta, koska muuta meille ei yksinkertaisesti ole kerennyt tapahtumaan :D Kaikenkaikkiaan meille jäi ihan tajuttoman hyvä fiilis tosta hostellista, vaikka se ei ihan tasokkaimmasta päästä olekkaan. Paikka oli rakennettu isoon ja vanhaan omakotitaloon ja ulkomuoto oli hieman nuhjuinen. Silti siellä oli hyvä olla ja tuntui kuin olisi kotonaan. Suurin kiitos kuuluu tietenki tuolle poppoolle, koska tultiin niin hyvin juttuun, että pienet puutteet hostellissa ei tuntunut missään. Kerrankin löytyi sellanen porukka, ketä toivoo näkevänsä vielä jatkossakin ja varmasti tullaan olemaan yhteydessä jollain tapaa :) "GOON OR DIE!" - kuuluu mottomme.

Kakskyt päivää Australiaa jäljellä BOOM, kuin siistii se on! Balin surffattavat aallot ja uudet maisemat houkuttelee jo tajuttoman paljon. Ossimaa alkaa olla nähty paikka jo.

Mutta palataanpas asiaan uusien kuvioiden merkeissä, kuhan saadaan se Mr.K tänne meidän kanssa touhuilemaan :)

Kettu sai uuvet släpärit (oli jo korkee aikakin)
- A&M

Ei kommentteja: