torstai 8. maaliskuuta 2012

Byron Bay

Taas on muutama päivä hurahtanu ohi melkosella vauhilla. Tää viikko on menny akkuja lataillen, nytkun on aikaa tosiaankin huilata. Ehkä välillä hyvä näin :) Me ei juurikaan olla mitään kummempia keretty puuhastelemaan, kuhan ollaan surffattu, löhöilty ja tutkiskeltu kylän antimia. Tiistaina käytiin sitä vuokrakämppää kattomassa ja huomenna päästään sitten muuttamaan sinne JUHUU! Eipä meidän siitä tarvi sen enempää kertoilla, ens postissa näätte sitten kuvat ;)

Uitettu marsupilami.Eilen käytiin pikkusella päiväkävelyretkellä niemen nokassa sijaitsevalla majakalla. Mestoilta löytyi myöskin Australian mantereen itäisin kohta, kuinka siistii se on :D Huipulta bongattiin meidän tuleva kotiranta ja hyvältähän se näytti. Vuokraemäntämme piirsi meille kryptisen aarrekartan alueen nähtävyyksiin, joten sitä pitäisi jokupäivä alkaa availemaan :)"kaikkeista itääsin kohta koko Austraalijassa"


Takapiiska viuhuu tuulessa!


Niin juu, eilen lyötiin tosiaankin Balin reissu lukkoon. Vaihdettiin paluulento Suomeen niin, että lähdetäänkin suoraan Indoista takaisin pohjolaan. Lippujen vaihtoruljanssi ei mennyt tuttuun tapaan kuten häissä. Mehän elettiin siinä uskossa ja mitä Kilroykin oli lupaillut, että lipun vaihto onnistuu mutkitta ja kustantaa meille 60-80€ per lätty. Nythän kävikin sitten niin, että vaihtokustannukset nousivat 520€ yhteensä meiltä molemmilta. Kyllä se vähän kirpas, mutta ei kai siinä auttanut kuin maksaa. Ja koska tää koko homman säätäminen otti tovin sähköposteja eestaas lähetellessä, Brisbane-Denpasar lippujen hinta nousi mukavasti 220 dollarista 380 dollariin per naama :D Itseämme lohdutamme sillä, että elinkustannukset tuolla balilla on lähemmäs 80% vähemmän kuin täällä Ozin ihmemaassa :P Lento irtoaa 27.4 ja suunnitelmana on tuhota koko 30 päivän viisumi Indonesian kuumuudessa.


Byron Baysta sen verran, että paikka ei ehkä ollut ihan mitä odotettiin. Odotuksena oli hiljainen surffaukseen ja rentoutumiseen painottuva kyläpahanen, mutta sitähän tämä ei kuitenkaan ole. Kaupunki on monien Australian lomansa aloittavien ensimmäinen etappi ja tästä johtuen aikamoinen bilemesta. Meillähän ei ole mitään juhlimista vastaan, päinvastoin, mutta nyt ei jotenkin sellaista tarvita, joten ollaan mietitty onko tämä kuitenkaan oikea paikka viettää loppuaikaamme Ossilassa. Hintatasokin on selkeästi korkeampi turismin takia :/ Löytyy täältä myös hyvääkin! Kaupunki on juuri sopivan kokoinen ja kaikki palvelut on kävelymatkan päässä. Rantaan hilpaisee parissa minuutissa melkeinpä mistäpäin tahansa ja lämmintä riittää! Siitähän me nautimme :)

Teillä siellä alkaakin jo kevät tehä tuloaan, joten nauttikaahan ensimmäisistä auringonsäteistä ja lämmöstä! :) Palataan taas astialle uusien kuulumisien merkeissä.

-A&M

2 kommenttia:

G´Pau kirjoitti...

Ei o enää pitkää kun tuutte! Muista Kampin kohtaus :D Meillä ois muuten tarkoitus mennä kesällä espanjaan pari viikkoa..sitä ennen pietari ja iisalmi kutsuu...syksyllä ois yhdet häät italiassa,mutta saa nähdä tuleeko mentyä. No niin, piti kommentoida blogia eikä kirjoitella omasta elämästä :) Joo siis aina yhtä huikeelta teidän elo siellä kuullostaa ja näyttää :) Perinteiset sanat, mutta tarkoituksella sanon: NAUTTIKAA!!

tunturisopulit kirjoitti...

Ihanaa on ollut seurata matkan kulkuanne siellä poh-jalla. Hyvää kotimatkaa! T. Jaana ja Pekka