sunnuntai 29. tammikuuta 2012

So long cherries!

No mutta TERVE pitkästä aikaa!

Eipä olla hetkeen postailtu mitään, joten nyt on korkea aika purkaa vyyhtiä. Ajassa joudutaan palaamaan takaisin yli viikon päähän. Viimeviikon sunnuntaina meillä oli taas vapaapäivä, joten piti kehittää jotakin vaihtoehtoistoimintaa. Yks duunipomo kertoi meille joen varressa sijaitsevasta uimapaikasta, missä pääsi loikkimaan alas kalliolta. Matkaa tonne oli reilut 30 kilsaa, joten se tuntui oikein hyvältä vaihtoehdolta. Ihmekyllä paikka löytyi helposti. Siellä sitä sitten loikittiin ja polskittiin koko kuuma päivä. Muutama videokin tuli kuvattua, mutta tänne niitä ei näillä yhteyksillä latailla :(

JUMP!



Kirsikkatouhut on nyt saatu lopullisesti päätökseen (ti 24.1.2012). Viimeset päivät farmilla oli aikamoista kuraa, koska sato oli loppumaisillaan ja jäljellä oli enää ainoastaan huonot marjat tai ei marjoja ollenkaan. Tästä loppusiivoomisesta ei lompakkoon paljoo kyhnyä kertyny, joten työnteko tuntui lähinnä vapaaehtoistyöltä. Viimeisenä iltana järjestettiin porukalla tietenkin pienet loppukinkerit ja samalla juhlittiin myös ystävämme Mat:in 30v synttäreitä! Juhlista ei sen enempää tarvitse mainita, muuta kun että kosteeta oli.

A-P-I-N-A puussa ja neliapila korvantakana.
Kirsikkakoira-Biga
Mitennii kuuma, nälkä, jano ja väsy?!


Kohta on kori täynnä...
Kiinnostaa ku kilo...nauloja.
Rokkiäijä kiittää ja kuittaa!
Mat oli mielissää synttärikakusta.
Partyshots!
Pakkojuotto.

Trent seurailee juomapelejä sivusta.
KILIPAILUT!
Seuraavana aamuna suurinosa porukasta pakkasi kamat kasaan ja lähti uusia tuulia kohti - tähän porukkaan kuuluttiin myös me. Heitettiin hyvästit muille poimijoille ja kirsikoille, hypättin autoon ja otettiin suunnaksi Bruny Island. Työnohessa tutustuttiin Kanadalaiseen pariskuntaan (Amilie ja Mat) sekä heidän mukana matkustavaan täysveriseen Aussijäbä Trenttiin. Oltiin sovittu aikaisemmin, että lähdetään saarelle porukalla, koska paikka oli heille ennestään tuttu ja hyvä seura kelpaa aina :)

Seuraavassa postissa kerrotaan kuulumiset Brunyn saarelta, josta palattiin tänään takasin Tasmanian saarelle :) Suihku teki ihan terää neljän päivän suihkuttomuuden jälkeen! :D Hahahh, hyi.

- A&M

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hellurei!!! Ihania mahtavia kauniita kuvia jälleen teiltä -kiitos!
Kyllä teillä on "lapsille kertomista" kun sieltä palajatte :-) ei tarvi kiikkustuolissa sitten meikäläisen iässä miettiä mitä jäi tekemättä.
Täällä - 30 astetta pakkasta, on kylmää..kissakin hyppii seinille kun ei tarkene ulos.

Hyvää jatkoa seikkailullenne ja onnea tuleviin koitoksiin.

rakkain terkuin M:n äiti

A ja M kirjoitti...

HUHHHEI kun siellä on kylmä! Pitäkäähän ittenne lämpiminä ja laittakaa villasukat jalkaan sekä takka tulille. Lilylle kans jotkut töppöset jalkoihin, niin ei tarvii pakkasessa kinttuja nostella :D