maanantai 18. kesäkuuta 2012

Hyvin alkanut kesä.

Heipparallaa!

Onpas aikaa vierähtänyt viimepostauksesta. Sen verran ollut kiirettä ja ehkä myös ollu tollanen pienoinen blogipostikrapulakin päällä, että ei oo tullut mitään tänne rustailtua.

Tältä se kesä näyttää.
Noh, elo Kotkassa on asettunut siihen tuttuun ja turvallisen tylsään uomaansa. Molemmat ollaan loikattu takasin sinne kliseiseen oravanpyörään. Ei se mitään, parempi on tehä duunia, kuin lojua jossakin nurkassa ja olla "vapaa" HAHAH :D

On täällä onneks ihan siisteiki juttui tapahtunu. Pojat oli meidän reissun aika keksineet ostaa veneen ja mokomat vaijarit toteuttikin suunitelmasa. Tässä se nyt sitten on, S/s Haili! Luvassa on siis erittäin hieno ja ehkä jopa jännittävä kesä. Haili on kuitenkin jo melkosen vanha ja meriä nähnyt paatti, joten sen metkuja ei kukaan osaa ennakoida..


Kakkoskapu Kuksu.
Kapulla homma hanskassa ja tietenkin ne hanskat hukassa.
Menneenä viikonloppuna Kotkakin yllättäen heräs henkiin, kun vasemmistoliiton nuoret ja Joona-Pekka Mielonen etunenässä järkkäilvät Kaupunkihaltuun nimisen katuhäppeningin. Keskustan lehmusbulevardi täytty kaikenmaailman kurahipeistä ja darraiset tärykalvot räjäyttävästä yyberpunkkirähinästä :D Spreimaalinkatkuisen tapahtuman päätti pomminvarmalla esiintymisellä kaikkien Kotkalaisten lempibändi SINE IRA!

Paarma iskee tägit kehiin.

Vanhakoulu näyttää miten se homma menee. 
Juha.
Eagle City Derby Rose. 
Taidetta isolla T:llä.
SINE IRA vetää totutusti täysii.
Pojat tykitti tutulla varmuudella läpi uutta tuotantoaan, eikä muuta voi todeta, kun että tota showta on ilo kattoa :) BOOOOOM!


Illalla sitten heilahettiin pienellä porukalla kesäisen vihreälle palskille nauttimaan muutama raikas urheilujuoma. Jotaa turhaa me siinä turistiin kun yhtäkkiä SINE IRA:n toinen pääpäsmäri Kimi täräytti "KUVATAAKS MUSAVIDEO". Eka reaktio oli että, "täh, oikeest vai?" mutta sitten päätettiin vaa laittaa kamera rullaamaan ja kattoa mitä nauhalle tarttuu. Parin tunnin kuvailun jälkeen todettiin, että eiköhän tässä ole tarpeeks matskuu. Ilta jatku samoissa merkeissä kuin mistä se alko :D
City-Camo.
Sunnuntai meniki sitte ihkauuden koneen ääressä videota leikaten. Kyllä ei voi muuta sanoa kuin UUMAMA!! uus 27" imac 16gigan rammilla höystettynä ei mieti hetkeäkään, vaikka editissä on raakaa fullHD matskua. Tollanen video siitä sitten tuli, ihmetelkää ja äimistykää ;) (kattokaa täydellä laadulla).Tänään M kävi työhaastattelussa, missä sitten varmistui, että uudet hommat alkavat kuukauden päästä. JEA! Vaihtelu tekee aina hyvää, varsinkin kun pääsee sellaseen hommaan mistä on aina unelmoinut :) Vielä kun päästään omaan luukkuun, muitten nurkista niin alkaa hommat olemaan hyvällä mallilla. Toivotaan että tää tapahtuu jo tällä viikolla :)

Jos ei törmätä, niin HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE! :)

-A&M

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitti hyvasta blogista ja varmasti matkakuumetta lisaavana sellaisena. Itse ossilaan lahdossa ja olis kiva kuulla teidan budjetista matkan aikana? Kokonainen blogikirjotus ois iihan mahtava!

A ja M kirjoitti...

Onnistuu! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava tää teijän blogi! Ei kyllä helpota kuumetta yhtään katella kuvia reissuista. Ja jatkakaa ihmees kirjotteluu vaikka ootteki jo kotiutun. Hyvät juhannukset!

T: E

Anonyymi kirjoitti...

AHHAHHAHA jestas miten naurattaa toi koira nimeltänsä Juha :DDD Siis asenne ja nimi,en kestä!MAHTAVA
-Kasa