sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

YÖTÖN YÖ

Tättärää!

Näin se keskikesän selkä on nyt taitettu ja päivät alkaa pikkuhiljaa lyhenemään. HUHHUH! Tuntuu ettei koko kesä ole edes vielä alkanut, sen verran on kurjat kelit olleet. Noh onneks sentään juhannuksen ilmat olivat kohillaan.

Päivä ennen aattoa alkoi se perinteinen arpominen, että mitäs sitä jussina sitten puuhataan. Kellään ei ollut suunnitelmia ja koko homma riippui oikeestaan pelkästään siitä, millasena aattopäivä valkenee. Perjantaina kukonlaulun aikaan sitten avattiin kaihtimet ja yllätykseksi säätiedotuksissakin luvattu sininen taivas siellä morjesti!

No siinähän ei muu auttanut kun pistää langat kuumiksi ja alkaa soittelemaan ihmisiä läpi. "Nyt suunnataan SAAREEN". Nopeesti saatiin porukka haalittua kasaan ja kyyditkin järjestettyä, joten oli aika ensimmäiselle raikkaalle juhannusjuomalle. Tuosta se sitten alkoi.

S/s Haili lastattiin täyteen, pääosin nestepitoisilla matkatavaroilla ja suunnattiin kohti Lehmä-saarta Kapteeni Kuksun komennossa. Saareen oli jo edellisenä päivänä lähteny tiedustelujoukko, joka meidän oli määrä tavata legendaarisessa hiekkapohjukassa.

Näin sitä mennään.


Perille päästiin ilman ongelmia ja tavarat tyjennettiin rantahiekkaan. M loikkasi veneestä alas ja päätyi suoraan persiilleen jorpakkoon. Erittäin pätevä suoritus :D Muutaman huurteisen jälkeen otettiin kamat kantoon ja suunnattiin kohti tulevaa leiripaikkaa, eli saaren pohjoiskärkeä. Matka oli verinen, lähinnä miljoonien hyttysten takia, mutta eipä tuo haitannut.

Maihinnousu.
Illan tapahtumia ei nyt käydä sen tarkemmin erittelemään, osaksi myös siksi, että muistikuvat on jokseenkin hatarat ja osaksi siksi että kameraakaan ei jaksanut kokoaikaa laulattaa, joten siltäkin saralta sato jäi pikkusen vajaaksi. Se pitää kuitenkin illasta mainita että HAUSKAA OLI! Porukka koostui tutuista ja tuntemattomista, joten kasassa oli aikamoinen sekasakki, hyvällä tavalla :)


Rilli kuumana.
Tässä vaiheessa Masbella oli vielä puhekyky tallessa :D 

Nyt alkaa jo pikkasen silmäluomet painamaan :P
Moskiitto-kommando.
A & O



Auringonlaskupainit :D
Matka takaisin oli jokseenkin rankka.
Kelit tosiaankin oli kohilaan ja mollukka taivaalla porotti kuin viimistä päivää.

Kapteeni Panda
OHO!
Mites toi otta?
Punottaa, ei punota.
Usein tämä juhannus jää jotenkin vaisuksi, kun odotukset on niin korkealla. Nyt ei odotuksia ollu ja koko ilta pääsi yllättämään ihankuin puskista :) Seuraavana päivänä oltiin oikein tyytyväisiä, että päätettiin lähteä saareen. Kotimatka Lehmästä takaisin Kotkaan aiheutti kuitenkin vielä pieniä sydämentykytyksiä, kun Haili päätti sammua keskelle aavaa merta :) Onneksemme purkki starttasi ja matkamme kotia kohti pääsi jatkumaan :P

Osa porukasta sitten jatkoi juhannusta samoissa, kosteissa merkeissä, mutta me päätettiin viettää ihan rauhallinen päivä/ilta E&A:n luona grillaillen ja lötsien. Sen verran oli tuo edellinen yö veroittanut unia, että löydettiin itsemme jo kello kymmenen sängynpohjalta :D KroohPyyh... Vanhoiksihan tässä ollaan vissiinkin tulossa...

Seuraavat kesäpirskeet oliskin sitten parin viikon päästä, jolloin M:n äiti astelee alttarille! :) Aih, kesä ja juhlat!

-A&M

Ei kommentteja: